Poštovani  ravnatelji!

U sklopu Poslovne online akademije  (POA)  Kovačić konzaltinga d.o.o.  i  posebne uslugu stručnog konzultanta za radno mjesto  ravnatelja-  stručni konzultant dr. sc. Jurica Botić  organiziramo dana
02. svibnja 2022. godine (ponedjeljak) u vremenu od 9.00 do 13.00 sati u prostoru hotela ATRIUM u Splitu, Ulica domovinskog rata 49 predavanje na aktualne teme:

08.00 - 09.00 Registracija sudionika
09.00 - 09.15  Pozdrav  i najava tema
09.15. -10.15 Digitalizacija urudžbiranja 
(sve što trebate znati i kako se pripremiti za digitalizaciju koja se primjenjuje od 1.1.2023.) uz prezentaciju programa
10.15 -10.30 Pauza uz  kavu i čaj
10.30– 13.00 Pripremne radnje ravnatelja za kraj nastavne godine i pripremne radnje za novu školsku godinu (Godišnji odmori, Razmjerni godišnji odmor, Isplata neiskorištenog razmjernog godišnjeg odmora, Zaključivanje ocjena, O čemu sve morate voditi računa prilikom završetaka i zaključenja jedne nastavne godine i planiranje nove školske godine, Organizacijski višak, Zaduženja,  Natječaji za zasnivanje radnog odnosa, Što morate imati od akata prilikom inspekcijskog nadzora…te odgovori na Vaša pitanja)
Kraj: Domjenak za korisnike posebne usluge i druženje  

Mole se svi korisnici posebne usluge da  izvrše prijavu svog dolaska, a svi prijavljeni ravnatelji imaju mogućnost prijaviti i tajnike.
Također se mole svi korisnici posebne usluge, a ukoliko su zadovoljni našom uslugom da nas preporuče svojim kolegama.  Nudimo jedinstvenu mogućost da prijavite kolegu ravnatelja koji nije pretplatnik naše posebne usluge, a želio bi to postati.
Potrebno je samo prijaviti ravnatelja gosta.

Uz predavanje i odgovaranje na pitanja moguće je individualno savjetovanje.  Ukoliko niste u mogućnosti osobno prisustvovati  omogućujemo Vam preko Zoom-a online prijenos.

Obratite nam se s povjerenjem i  ostanite dio naše usluge koju smo osmislili za Vas.
S poštovanjem!
Ela Kovačić & stručni tim Kovačić konzalting

Molimo unesite ime i prezime

Molimo unesite Vaše ime i prezime

Molimo unesite ime i prezime

Molimo unesite ime i prezime

Molimo unesite Vašu e-mail adresu.